color dopler vena - Liječenje proširenih vena minimalno invazivnim metodama
  www.moje-vene.com

1. u Hrvatskoj u liječenju vena laserom i pjenom!

anton.krnic@zg.t-com.hr

Narudžbe za pregled / tretman kod Dr. Krnića
01 / 500 59 70
• Naslovna
• O tretmanima vena
• Endovenozni laserski tretman
• Ultrazvučno navođena
     sklerozacija vena pjenom
• Uklanjanje kapilara
• Dopler vena
• Blog
• Kontakt
 

Kolor Doppler vena nogu

Obojeni dopler u vještim je rukama izuzetno precizno oruđe za dijagnostiku oboljenja vena na nogama. Piše dr.sc. Anton Krnić

Sinonimi: ultrazvuk vena, kolor dopler vena, pregled vena ultrazvukom, ultrazvuk cirkulacije na nogama, color dopler vena, duplex scan vena, duplex dopler vena, duplex ultrasonografija, dopler ultrasonografija, dupleks sken vena

Kolor dopler vena nogu ultrazvučna je pretraga koja pomoću ultrazvučne slike i tzv. Dopplerova efekta bilježi anatomski izgled venskog sustava nogu te brzinu i smjer strujanja krvi kroz vene. Kao i druge ultrazvučne pretrage, i dopler vena nogu bezbolna je i bezopasna pretraga. Svrha joj je prikazati venske sustave nogu i uočiti postoji li oštećenje jednog od njih.

Color Doppler vena bezbolna je i bezopasna ultrazvučna pretraga

Dr. Anton Krnić posvetit će Vam 45 minuta prilikom pregleda color Dopplerom

  • Dr.sc. Anton Krnić posvetit će Vam 45 minuta kod pregleda, s namjerom da pregleda Vašu prethodnu dokumentaciju i Vaše vene klinički i color Dopplerom, te da u razgovoru s Vama nađe najbolje rješenje, koje će Vas osloboditi tegoba s venama ili ih ublažiti.

Dr. Krnić je od studenog 2008. angažiran u moderno opremljenoj Poliklinici Sinteza u zagrebačkom poslovnom središtu. U Poliklinici Sinteza color Doppler vena na nogama izvodi se upotrebom najmodernijeg ultrazvučnog aparata Philips HD11 XE.

Cijena doplera vena
U Poliklinici Sinteza u cijenu color dopplera vena uračunate su i flebološke konzultacije. Naše ljubazne sestre rado će Vas informirati o cijeni prilikom upita na broj telefona 01 500 59 70.

 
Izvođenje color Dopplera vena
Slika na ultrazvučnom ekranu

 Literatura:

Obojeni dopler vena nogu

   Video - Dr. Anton Krnić govori o tome kako nastaju proširene vene (intervju na Z1 televiziji):

 

 

Moje-Vene - Liječenje Proširenih Vena na Nogama
  Pogledajte galeriju slika na Facebooku

________________________________________________________________________________________________________
Novo! Dr. Anton Krnić izvodi zahvate na venama i u Sarajevu, Bosna i Hercegovina .- pored redovitog angažmana u Poliklinici Sinteza u Zagrebu.